Solutie e-commerce moderna pentru afacerea ta

  • 5.06.2023

Lumea comerțului electronic a explodat în ultimii ani, aducând o mulțime de noi oportunități pentru afaceri de toate dimensiunile. Astăzi, întrebarea pentru mulți nu este dacă să se angajeze în e-commerce, ci mai degrabă, cum să o facă cel mai bine. Și în lumea rapidă a retailului digital, o soluție se remarcă peste restul: Shopoteque.

Shopoteque.ro este o soluție de e-commerce bazată pe cloud, concepută pentru a simplifica procesul de configurare și gestionare a unui magazin online. Dar ce o face cu adevărat unică și de ce ar trebui să aleagă afacerile această platformă în loc să construiască propria soluție de tipul Do-it-yourself (DIY)?

Fondată în 2018 în România, Shopoteque este o companie de dezvoltare SaaS cu o viziune globală asupra nevoilor afacerilor și experiență extinsă în soluții eCommerce și tehnologie online. Asistăm companiile să răspundă inteligent așteptărilor clienților de astăzi prin intermediul platformei noastre de backend automatizat. sursă

Soluție cost-eficientă

Construirea unei platforme de e-commerce de la zero poate fi o investiție semnificativă. Angajarea dezvoltatorilor necesari și a personalului IT, achiziționarea și întreținerea serverelor și costurile continue de modernizare pot escalada rapid. În contrast, utilizarea unei soluții bazate pe cloud, cum ar fi Shopoteque, permite afacerilor să valorifice infrastructura existentă și expertiza tehnică, reducând semnificativ costurile.

Scalabilitate

Unul dintre principalele avantaje ale unei soluții bazate pe cloud este scalabilitatea. Pe măsură ce afacerea dumneavoastră crește, la fel vor crește și nevoile dvs. de e-commerce. Cu Shopoteque, scalarea este simplă și directă, permițându-vă să vă acomodați cu perioadele de vârf de cumpărături sau cu creșterea pe termen lung fără niciun fel de bătaie de cap.

Securitate

Cu amenințările cibernetice în creștere, securitatea e-commerce nu a fost niciodată mai critică. Shopoteque oferă măsuri de securitate robuste, inclusiv criptare SSL, gateway-uri de plată sigure și actualizări frecvente de securitate.

Asistență pentru clienți și întreținere continuă

Construirea soluției dvs. de e-commerce înseamnă că sunteți responsabil și pentru toată întreținerea și depanarea acesteia. Shopoteque, pe de altă parte, oferă asistență pentru clienți non-stop, asigurându-se că orice probleme care apar sunt rezolvate prompt și profesionist.

Acces la cele mai recente funcții

Echipa de la Shopoteque sunt experți în e-commerce și își actualizează continuu platforma cu cele mai recente funcții și inovații. Prin utilizarea soluției lor, afacerile pot beneficia de aceste avansări fără nevoia de dezvoltare internă constantă.

În concluzie, decizia de a folosi o soluție de e-commerce bazată pe cloud, cum ar fi Shopoteque, în locul construirii unei platforme DIY, se reduce la cântărirea beneficiilor în fața costurilor. Alegând Shopoteque, afacerile pot beneficia de o serie de avantaje, inclusiv rentabilitate, scalabilitate, securitate îmbunătățită, suport continuu și acces la cele mai recente caracteristici ale e-commerce. Soluția Shopoteque oferă afacerilor oportunitatea de a se concentra pe ceea ce fac cel mai bine - să-și vândă produsele, lăsând tehnicitățile de e-commerce în mâinile experților.